Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten







Svalorna
om kvällen
märker det
också.

De ser

mer än
vad du ser.


Jag har
även pratat med
statyerna

även dom
ser mer
än vad du ser







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-05 11:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa du fångar verkligen något här. Jag brukar tänka på vad ett gammalt träd upplevt. Tänk vad mycket det sett!
2022-07-07

  Niliboy
Ja vi ser till glädje!
2022-07-06

  KYREUS of Sweden
Allt runt oss
- har "s i t t"
liv.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg