Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntade bara på avlösning...

- Men sitter du Kalle här jämt?
Din arbetsplats finns väl kvar alltjämt?
-Ja! Arbetsvän snart
här, och då ju helt klart...
Avlöser han mig, så är bestämt...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 11:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Bittra tider
hårda knuffar
arbetskompisar
ställs mot varandra,
där de skulle
arbeta tillsammans...

Med gemensam styrka
kan vi tag i eländet....
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt