Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parameter



En öppen prognos
inför framtiden
räknar dina toner
räknar dina ord
som en gud i livet
bitter över människornas
oförmåga att älska
som soldat
frälst av uppdraget
som en oskuld
i folkhavet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-06-14 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP