Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levt med cancerutredningar och behandlingar i 3 år nu... orkar äntligen börja rensa i mitt röriga källarförråd och sortera bort sånt som är onödigt... det är bakgrunden till texten....


Cancerrensning

Rensar tankar
Rensar lådor
Rear ut nostalgi

Luftar sinne
Luftar garderob
Lättar bagage

Rädd att förlora
Rädd att mista
Skrämd av lättheten av kasta bort

Jag är här
Jag var där
Men för vem spelar det roll

Mening och öde
Mening och jag
Avsikt och mål




Bunden vers (Annat versmått) av Moviemaster VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-14 12:13



Bookmark and Share


    Askanden
yes
bråte måste bort
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP