Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ordet Nato blev som en drog på politikers läppar sviker förnuftet.


Om Sverige förväntar sig Natoåtgärder blir det bittert

 Försvarsministern, Vasile Dîncu, förklarade på söndagen, på B1 TV, att i Rumänien är reservisters armé i genomsnitt runt 50 år gammal. Dîncu medger att Rumänien inte har en armé i händelse av ett krig: Vi förlitar oss på NATO!

 

I Rumänien är reservistarmén i genomsnitt runt 50 år gammal! "Vi måste förbli ett utrymme för spetskompetens, disciplin och ansvar.

Det är därför jag är glad att gratulera er till resultaten och uppmanar er att göra en militär utbildning som svarar mot tiden, till de nödsituationer som vi har just nu.

Eftersom vi lever rätt, med komplicerade tider, lever vi i svåra tider, där vi inte längre kan gå linjärt in i framtiden, vi kan inte längre vänta på att saker ska hända, vi måste agera snabbt, troligtvis och återhämta en stor del av vår planer som vi har gjort hittills.

Vasile Dîncu rådde också de unga officerarna att säga vilka problem som finns i den rumänska armén, just för att förbättra de väpnade styrkornas situation.

"Men jag vill säga en sak: alla i ditt område försöker förändra det du tror behöver ändras i den rumänska armén.

Det är ingen idé att vänta på att förändringarna ska komma uppifrån.

De stora förändringarna kan bara komma nerifrån och upp.

Och försök att få oss till de som tillfälligt, vissa fortsätter, andra har ansvaret för ministeriet eller armén, att veta vad som inte fungerar.

Låt oss veta dina åsikter och dina idéer så måste vi skynda oss.

Världen väntar inte på oss, den väntar inte på att vi ska förändras och moderniseras. Idag förändras världen väldigt snabbt", tillade försvarsministern.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP