Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter 18 år

Efter arton år, arton år sen vi sågs
är du som grus i mina skor
som utspätt jordgubbssaft
som skuggan på stranden.
Var du tvungen att svänga förbi,
lämna ett rött märke på min hud
jag önskar att du stannat
borta vid din komplicerade longitud.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-01 21:34



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Riktigt bra skrivet!
2022-10-02

    Jerska
Riktigt bra och så kan det vara.
2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP