Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timotej

Jag såg dig på en höjd,
jag hörde bestens tal
min blick, den höll jag böjd
ditt leende var svalt
men du, du är ju samma
sak som jag
jag ser dig genom mig
när du bär vårens flamma
och doft av timotej




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP