Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlamark

Min vita varg,
en liten stund
går vi tillsammans
vid sjö och äng
i skog och park
tills klockan klämtar,
resan går
till himlamark




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-01 21:32



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Fint!
2022-08-11

    ej medlem längre
Gillar verkligen ditt språk och sätt att skriva. Enkelt, snyggt och äkta.
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP