Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utmattad (Min kamp 2.22)

Jag säger att

jag saknar umgänge

med vänner men

när jag får till en träff

blir jag genast 

helt utmattad 

så kanske vill jag leva

i självvald isolering?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-06-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP