Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror på mirakel!

Visst finns mirakel

Hwrre låt mig inte lida

Ett under har skett!

 




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 274 gånger
Publicerad 2022-06-14 23:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En sådan härligt upplyftande haiku ! Och under sker till och ifrån.
2022-07-12

  Bodingen VIP
Väntar fortfarande på ett under om fred på jorden!
2022-06-20

  Blått Norrsken VIP
Visst finns mirakel och vad fint att du visar det här bland dina ord.
2022-06-17

  Eva Langrath VIP
Jag tror på mirakel och bärs genom smärtan.
2022-06-17

  Bibbi VIP
Ett under skedde för mig igår. Löfte om operation som jag länge väntat på.
2022-06-16

    Lars Gullberg
Amen
2022-06-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin livsbejakande Haiku.
2022-06-15

  Bibbi VIP
Amen!
2022-06-15

  Sparvögat VIP
Ja, visst tror och hoppas vi på mirakel, fina ord från din penna…
2022-06-15

  Evelyn Falk Möller VIP
Livsbejakande haiku.
Då är vi två (minst) som tror på mirakler och inte är det konstigt. De finns ju omkring oss överallt..... om vi väljer att se det.
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy