Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN PRIORITERANDE FRÅGESTÄLLNING

Ert telefonnummer har blivit utvalt
deltaga i en fråge-enkät där rätt svar
vinner på frågan:Vilket pris väljer ni
kärleken eller en miljon ?

-Vad rör det sig om för slags kärlek
då ?

Att bli älskad för den du är.

-Miljonen ! för då blir man även
älskad även om det inte är för den
man är men för pengarnas skull,
eftersom det ändå inte finns en
så intelligent varelse som skulle
kunna förstå vem man är och de
som försökt har bara fått huvudvärk,
dessutom tror jag inte vi människor
skulle vilja veta vilka vi är för om vi
visste det skulle vi slagit ihjäl varann
för länge sen,för det är vad vi sedan
tvåtusenden år försökt göra.


-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2022-06-15 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP