Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuppkam

En framgångsrik man har tuppkam
och kammar hem stora vinster.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-15 09:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kort och gott, vem sade det om livet och döden, våra spännande ord om öden.
2022-06-16

    Sefarge VIP
Ut tuppade vinster
Inkammade till
Skatteparadis
helst till Jungfru
-öarna det bästa
är?
;)
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP