Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAMMA!

-Hej! Jag ringer angående en faktura som min mamma ska betala

-Hejsan! Ok, var bor din mamma då?

-Hon bor i mitt hjärta. Hennes kärlek kärl sprider sig över hela min kropp. Hennes and lukt vill inte flytta ur min själ




Prosa av MALVAA VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2022-06-15 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP