Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskemål

När grönskan växer av en stel sten,


så finns hopp på att av ett stelt hjärta växer kärlek





Fri vers av MALVAA VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-06-15 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP