Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ljus framtid öppnar sina händer för dig


LOGGA IN!!

befria din ande ifrån mörkret

För in den i det ljusa hål

Peppra den med hopp

Sockra den med äkta kärlek

äkta kärlek för dig själv

Din själ behöver din kärlek

Ingen annan kan ersätta dig i dig

än dig själv

En ljus framtid öppnar sina händer för dig

Logga in

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-15 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP