Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina barn!!

Hela livet är framför er


Hela framtiden är er


Kärlekens änglar styr er


Glädjens vingar bevakar er


Gud håller ögat på er


Lycka till





Fri vers av MALVAA VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2022-06-15 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP