Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du slutar tala med mig

När du slutar tala med mig
Är det som om mitt hjärta slutar slå
Min hjärna vägrar att förstå
Men det är jag som måste gå

När du inte talar med mig
Känner jag tomhetens röst
En fasa helt utan tröst
En evig kall och regnig höst

När vill du tala med mig?
Vad ska jag göra för att reparera?
För jag orkar inte mera
Dagarna går och blir flera
Ska jag ens fortsätta existera?

Jag talar till dig
Du svarar inte och tittar bort
Du stänger till om ditt slutna fort
Ibland så blir det ett ord helt kort
Kanske är jag inte alls din sort?














Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-15 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP