Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ideal

Alla har vi våra ideal
i fysisk form, eller i mental.
Kanske är det en TV-kanal,
i mångas tycke fenomenal.

Var och en gör väl sitt eget val.
Den som vissa säger är banal,
tycker andra är närmast astral
eller absolut fundamental.

Men, för att komma till en final,
så är min uppfattning helt central:
Sval eller fal, smal eller fatal,
väljer jag aldrig någon brutal.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-06-15 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström