Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dimma över fälten


Mjölkvita dimman
över fälten drar

Stannar i luften kvar

och dansar/sveper
likt en fjärils dans

Så lockande. om kvällen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-15 10:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inte konstigt att människor i alla tider har fascinerats av dimmorna och sett älvorna dansa där
2022-06-15

  Kungskobran VIP
Kommer tänka på Rune Lindströms underbara text när jag läser din fina dikt.

i natt skall du dansa vid Svartrama tjärn i långdans, i språngdans på glödande järn. I natt är du bjuden av dimman till dans ……
2022-06-15

  Sparvögat VIP
En fin beskrivning av dimmans dans…
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP