Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träsket



Destruktiva känslor
Matematik och dramatik
Konstant storhet
Makt och konst
Punktbelyst motiv
Det blir komplicerat
när lögn är sanning
Organiska lösningar
och mättnad




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-15 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP