Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke, minne, glömska.


Från plattformen


någon gång börjar tiden
äntligen att gå förbi mig
som ett tåg på räls
med kvadrater som blinkar
och taktfasta sövande ljud.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-15 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen