Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se runt omkring sig...

Värdet av att
göra ingenting
och bara sitta stilla
och se sig omkring
kan ge någonting...
För då först ju man upptäcker
vad som sker runt omkring
och det kan ge en det bästa
av allting...
Och den kunskapen
har kostat en ingenting
och ändå inbringat
någonting...
E´de´inte underbart
att få nys om nya ting
utan ha satt ett
enda öre i sving...







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-15 17:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, visdomsord av en klok kvinna.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt