Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra ögon ritar Auror

I livets ljushav ritar blickar rov

Där fyller de spår av kända sus

Jag tänker när jag ser alla väsen

Jag, själv ett väsen, en kvinna 

Jag tar mig själv i ett tungt lopp

Ögonen ler lidelsefullt 

Själen skall anammas strax

Vi skall inte sörja tiden som gått 

Vi skall följas och glädjas av hundra år

Vårt träd i blickarnas brännpunkt 

En supermåne i våra ryggar och jag..

...Jag är ung, minst tusen år

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-11 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP