Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats

Finns det någonstans en plats 

Att fly till när allt känns tungt 

För ibland vill man bara försvinna 

Bort från sig själv för en stund

För när sorgen tynger hjärtat

Och oro river sönder själen 

Så jag undrar om det finns 

En plats att försvinna till

När smärtan inombords 

Blir allt för stor och djup




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 06:28



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så vackert och ja det finns en plats och den är i sig själv . Fokusera inåt i sin kärlek till sig själv .
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP