Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara nöjd




Livet
går inte att lösa
men med en bra stegräknare
och en påse chips
går det hitta en hållbar balans.

Ju mer du låter dig dras med
i de stora händelserna
ju mer chips går det åt
på samma sätt
som att ju mer
du nöjer dig med ensamsex
ju mindre behöver du stegräknare.

Och du
livet är ingen smaksak.

Min psykologstudiekamrat Nisse
sa han var nöjd
varje gång solen syntes.

Vi höll honom nästan för utvecklingsstörd.

Idag är jag på väg att få
samma diagnos.




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-15 19:50



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
I er ålder måste man ha någon
speciell defekt för att enbart solen
ska göra en tillfredsställd. Som äldre
föds naturen på nytt eftersom man
blir utvecklingsstörd av att vänja sig
vid livet. ??
2022-06-18

  Kaktusblomma
Haha
Kul slut

2022-06-17

  Irene Backström
Numera finns det en prognos
för varje människa
det gäller att ha begåvats
med den bästa!
2022-06-15

    Lena Staaf VIP
Att vara nöjd behöver inte betyda att man är utan strävan och visioner. Det kan handla om att man ser det goda i stunden.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP