Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärta
förenar
oss
alla

Likt soluppgången
skär den igenom
vårt inre mörker

Stanna inte
i smärtans
tröskel

kliv över...




Fri vers av Seasons
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons