Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blott ett lån


Allt det vackra


Varsamt vandrar jag på scenen
i naturens gröna famn
sniffar väldoft av syrenen
memorerar blommors namn

Tyst jag strosar genom hagar
smultron trär jag uppå strån
fast det vackra mig behagar
vet jag,

det är blott ett lån




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP