Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväljer allt jag kan

Gråten finns där precis under ytan 

Hänger på en skör tråd 

Som hotar att brista när som helst 

Men ännu klamrar den sig fast

Och jag sväljer gång på gång

För att inte visa en enda tår

 

Att hålla rösten stadig är svårt

Men jag har tränat den konsten 

Sedan långt ner i tonåren 

En vana som hotar att sänka mig

 

Trots det kämpar jag emot

Med näbbar och klor

Var gång gråten vill nå ögonen

Av rädsla för att störa någon

Med min oförmåga och gråt 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-20 06:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En berörande text som, återigen, får mig att tänka på att man ser ett ansikte men inte människan bakom.
2022-06-20

  Evelyn Falk Möller VIP
Så rörande och berörande du skriver om hur svårt det kan vara att behålla masken inför andra....
Jag frågar mig varför du kämpar emot den naturligaste känslan som finns; att gråta när man är ledsen.... Ta för dig av livet och stör!!!!!
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP