Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På promenad Eget foto


Den vuxne och barnet

Ser redan framför mig
Vår promenad

Och barnet som
förundrat jollrar
och iakttar allt som sker

Som får mig att åter bli
nyfiken och uppmärksam
På allt som livet ger

I sol och skugga den lille
undrar vad som sker
När solen genom lövverket
strilar ner

Och lyssnar förundrat
till lövkronans prasslande sång

Där vi går på promenaden
ännu en gång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-16 08:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så mycket som är nytt och vara nyfiken på
2022-06-17

  alicja lappalainen VIP
barn kan inspirera oss med sin fräscha blick på världen
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP