Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur är fint



Ryssarna vill till hösten öppna den bombade teatern i Mariupol.

Höstens produktion kommer bl a att innehålla "dans-och popevenemang".

Petro Andruštšenko, medhjälpare till den ukrainske borgmästaren, skriver :

– Det blir en dans på skelett, en performans på kyrkogården.

I teatern dog 300-600 människor, varav många barn.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-16 09:02



Bookmark and Share


  Kaktusblomma
Putin lever i en fantasi värld
Så osmaklig och elak
Jag verkligen hatar honom
Det gjorde jag inte innan han drog igång sin dödsmarsch
Det sorgliga är att ingen vågar få slut på det
Det är farligt det oxå
Så han sitter där på sitt arsle och slickar sig runt munnen och jag undrar verkligen vad som rör sig i hans huvud
2022-06-17

    Sefarge VIP
Hur länge skall det ta
För bombade Ryssar
I huvudet att inse att
efter 100 bombningar
Och återuppbyggnader
De ej lyckas stjäla och
Överta annans
Egendom. Även
Om de har en
Totalt psykopat
Avundsjuk Rumänsk
Influerad Despot
Diktator som styr
Landet o försöker
Låtsas att han är
Äkta Ryss vilket
Han inte är!






2022-06-16

  alicja lappalainen VIP
TEATER ÄR ETT FARLIGT STÄLLE. ETT RISKOMRÅDE ,
SITUATION KAN UPPREPAS
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP