Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITISK VILDE - tanka

Vilde i triumf

duperar regeringen

gång efter annan

bestämmer politiken

och mjuka nackar böjes




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-06-16 19:30



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Riktigt komiskt skriven text av en allvarlig sak i dagens värld.

2022-06-20

  Niliboy
Ja det är roligt å sunt med ursprungliga vildar!
2022-06-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fler vildar borde finnas!
2022-06-17

    Lena Staaf VIP
Jag tycker man ska avskaffa systemet med politiska vildar. Man har fått sin plats för att företräda sitt parti. Lämnar man partiet bör nästa person på listan för det partiet få platsen.
2022-06-17

  Öknens Ros VIP
Det är helt fel när politiska vildar blir vågmästare, de borde inte ha något inflytande alls, även om en gammal förordning är skriven så.
2022-06-17

    Sefarge VIP
Ännu någon månad det
vill sig till?Men att va
helt ensam tunga på
vågen,kan nog
kännas nog
så vågat?

2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP