Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen

Svävar på himmel

Med sina

 Breda vingar

Kom från

Ingenstans

Visade tiden

Här och nu

Tyst mäktigt

Försvann

Med ett budskap

Är aldrig ensam

Bland gran topparna

Friheten lever

Alltid

Mellan vingslagen

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-16 13:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Örnen har så mycket att lära oss.
2022-06-17

  alicja lappalainen VIP
Friheten lever

Alltid

Mellan vingslagen

En vacker formulering,
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP