Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu. Inte sen. Nu.

Att skjuta upp saker var inte hennes melodi

Hon ville ta tag i saker, vara aktiv, skriva,




Fri vers av Tea Alex
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-16 13:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mathilda ville inte dö, men det var då, sedan blev hon ju dödad i alla fall... ...tänk så farligt livet är ändå.
2022-06-16

    Emmeline
Skriv av och med livet
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex