Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra skilda likheter


Kvinnans hunger




Du kan äta när som helst.
Alltid hungrig.
"Jag måste ha mat NUUUUU !"

Mannen då !?
Alltid...
"Jag måste få....NUUUUU !"




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2022-06-16 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP