Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Sakligt och Avskalat


Utspritt och decentraliserat

På annan plats samtidigt

Det händer mycket varje dag

Kritik mot att samhället

Blivit ett parallellsamhälle

Sprids i den politiska etern

När det handlar om ett utspritt ansvar

Livet har det blivit mer komplext idag än förr??

Underskatta inte verkliga människor

En idiot kan mer än någon kan tro

Det är sån skillnad med förändringar

Mot för 40 år sedan

Då när jag var ung med villfarelser

Och mindre erfaren på vuxenlivet

Fragmentariska minnen

Jag minns en del, men inte allt

Mångkulturen florerar i vårt land

Men också i andra länder

Mångkultur är global numera

Över hela jorden skeppas och flygs det

Det kan ingen bortse ifrån

Oavsett agenda, människosyn eller världsbild

Människor använder ibland ord från

Främmande språk för att manifestera

Sin egen kulturs bättrehet

En sån lustig ironi!?

Någon lustigkurre har utgett sig med foto

På mig för att vara mig på internet!

Vuxet nöje på nätet!!

En man kallade mig konservativ,

en annan kallade mig rebell!

Jag undrar ibland vad människor håller på med??

 Ömsesidiga Påhittade beskyllningar!

Varning du kan ha blivit utsatt för bedrägeri!

Det är viktigt att tänka på andra också!

Påklistrade etiketter och utpekningar

Av tredje man fallerar oftast

Så småningom och blir avslöjade!

Idag har jag fått 30 epost hem till mig!

Jag är varken rasist eller anti-rasist

Jag är mänsklig människa av tredje graden

 

Taleptox Skrev

Den 20220616

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-06-16 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP