Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En hyllning till min älskade dotter. Må livet föra dig framåt i mjuka dalar och hisnande toppar av kärleken.


Kärleken till min dotter

 

 

Linda


Som en skimrande saga ser du dina dagar bland troféer och ljus

I ditt hjärta sjunger sånger om dig och dina drömmars framtida mål

Du har nu lämnat de tvivelaktiga bergen

Tagit dig framåt i en säker ritt bland livets utmanade ekipage

Nu rider du bland de rosa molnen i glädje av en bubblande framtidstro

                                   ~*~ 


Linda du är en klartänkt person

full av goda råd och genomtänkta idéer 

                               
                                    ~*~ 


Alltid godhjärtat och med en stark lojalitet till dem du älskar

Modig i den eld som både skyddar och ger dig styrka

Linda din själ skiner upp solens strålar i vackra framtida nyanser

Alltid högt älskad

Alltid tillmötesgående och klok

Jag önskar dig ljuva vindars lycka av livets överflöd av sötma och ro

                                       
                                       ~*~


Du är en betydelsefull person

I kärlekens alltjämt vackra sanning

 

 





Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-16 19:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2022-06-22

  Blomma-Stjärna VIP
berörande ord, fulla av tillit - så fin relation att ha -
mjuka och kärleksfulla ord!
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP