Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Jag packar in och slår om

En darrig men varsam hand 

Rädslan i ett stort paket

Ge gåvan till sig själv  

För att se med andra ögon

Rädslan blir en drivkraft 

Istället för att begränsa

Heller inte gömma sig

Som rädslan inne i paketet 

Öppna det för att exponera 

Utmana sig för att våga mer 

Trassla sig ur papper och snören

Med stadig hand som så förblir 







Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan