Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolda ord

orden har gömt sig

orden har gömt sig
under sängen
med monstren

önskar att jag hade
något att locka fram
dem med

som ädelost
eller mörk choklad

eller pucko

orden har gaddat
ihop sig

de ligger och fnissar




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-16 20:43



Bookmark and Share


  Dobrica Vukovic VIP
nice
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP