Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd (Min kamp 2.22)

..........          ..........

..........          ..........

..........          ..........

..........          ..........

..........          ..........

..........          ..........

..........          ..........

Bakom en gardin

står en bortglömd orkidé 

den lär aldrig blomma mer

men vägrar att dö




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP