Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesia nova


hela långa dagen

telefon väckte mig tidigt
det var psykologen, jag ville bara sova
det är något särskilt med de som ska förstå
i teori är det så
i praktiken
bröt hon min sömn,
hm
dagen rullade vidare
förmiddags städ,
lite arbete på det
hänga en tavla, hänga med han som hjälpte med det
bjuda på lite käk som tack
och det var allt
den långa dagen tog slut
nu är det natt




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-16 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP