Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara tid skiljer oss åt.


Tidssegregation


Vill fly tiden.
Jag kommer att göra det
annorlunda än du.
Men nu, du,
i en osminkad smekning
lutar sig tiden och jag
in i varandra
och minns dig
ofattbart tydligt
i varje vår sysslolöshet.
Vad är bättre
att ha mellan oss?




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-17 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen