Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använder min tid på bästa sätt

 

 

 

Jag ödslar inte tid och energi

på att hata någon

som inte gillar mig

 

har fullt upp med att älska

dom som gör det




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-17 08:59



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra prioritering!
2022-06-24

    ADI Nehlin
Klokt!
2022-06-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att fokusera på
det som är meningsfullt och positivt.
2022-06-20

  Gunnel Eriksson VIP
Jag gillar inte ordet "hata", som
används alltför ofta nuförtiden.
"Älska" kan man ju använda
även om detta ord ibland går
till överdrift. Bra reflektion.
2022-06-19

  Lehva VIP
Härligt! Väl använd tid.
2022-06-19

  Niliboy
Älska dina fiender och bed för dem, säger Jesus!
2022-06-18

  Kajan VIP
Det är väldigt klokt att flytta blicken från sådant som bara är en återvändsgränd. Att gå vidare friare är ibland en insikt som är svår att nå under livets gång, man kan behöva höra eller läsa det från någon annan, som här.
2022-06-18

    Lena Staaf VIP
Bra om man får det att fungera!
2022-06-17

  Kungskobran VIP
Att älta och hata är ett gissel
skapar bara oro och gnissel
2022-06-17

  Glitträ VIP
Mycket bra sagt! Wow-känsla
2022-06-17

  SatansSon
bra inställning maritha.
2022-06-17

  Öknens Ros VIP
Klokt tänkt!
2022-06-17

  Sparvögat VIP
En fin och vis tanke förmedlar du här, precis så…
2022-06-17

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP