Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu


Vänder ansiktet mot solen
känner värmen omsluta
vinden smeker kinden
leker med håret
värmer mig

Sakta tinar jag upp
Vintern var kall
Våren var regnig
men nu är nu
och jag njuter

Liljekonvaljer
Smörblommor
Blåklockor
Prästkragar
växer så jag hör det

Fåglarna kvittrar
min lycka
att få vara här och nu
igen och på riktigt
jag njuter

och välkomnar livet









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-17 10:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP