Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill


Du håller mig så ömt

hela nätterna långa

bär mig genom mörkret

genom tiden


Du stryker min panna

viskar att du finns nära


att du aldrig lämnar mig


även om jag inte ser dig


så finns du 






 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-17 11:17



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Ömsint. Du väcker tankar om vem som finns för mig. Hela tiden. Jag kan bara söka bland mina minnen.
2022-07-13

  Bibbi VIP
Amen!
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP