Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under den gångna veckan, en fiktiv vecka :


Gungbräda #6 : Extra Odåliga Nyheter

 

 

Ingen regering har blivit misstrodd

 

Enbart två personer har blivit mördade på svensk mark

 

Somliga elpriser börjar lugna sig efter chocken

 

Inflationen ligger så gott som stilla

 

Fortfarande lever väldigt få pensionärer på gatan

 

Polisen blir ömsom omkramad, ömsom utkastad

 

Ryssland vill också gå med i NATO

(begär först bara USA:s utträde)

 

Global uppvärmning : Max 22 grader hela sommaren

 

Glassarna smälter inte alls bort

(konstaterar 6-åringen glatt)

 

Värdet på vanliga varor varken stiger eller sjunker

(vete fan hur länge balansen håller i sig)

 

Vattnet kanske räcker till en eller annan regnskur

 

C backar - släpper fram både SD och V

 

Linus på Linjen går igen

 

Elscootrarna som hittat permanent parkeringsplats

(se hela listan i din lokalguide)

 

Ukrainska ungar får allra helst vara med och leka

 

Kungahuset avskaffar skvallerpressen

 

Beethoven släpper nytt album

(med verser av Bellman)

 

Palme blev aldrig mördad

(möt gruppen som regisserade hela historien)

 

Ingen ny virus-variant i sikte

(mikroskopen vänds mot makt-eliten)

 

Fästingbett tenderar bli alltmer försiktiga

 

Fiskmåsarna attackerar färre kattungar

(dyker i senaste mätkurvan)

 

Tredje Världskriget dröjer ännu en dag

 

Erdogan erkänner : "Europa var dumt att blanda sig i"

 

Den allra mest turbulenta perioden är förbi

 

Restriktionerna lyfts från hela Alperna (toppen nådd redan i vintras)

 

Upp stiger solen igen

 

Alla novellsamlingar du hinner läsa i sommar

(se hela listan på sista sidan)

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-17 22:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jahaha, där fick du till det också!! Fast dina varianter bygger nog mer på önsketänkande och positiva visioner..? ..än mina som snarast är verkliga fall med omvända förtecken. Eller nja, jag blandar säkert friskt både önskningar och farhågor, logik och galenskap - inser jag nu.
2022-06-18

    Lena Söderkvist VIP
Tändstickor självsläcks i hög dygnstemperatur. Kina chockar världen med demokrati. Alla får tillbaka på skatten, särskilt fattiga. Ingen rök utan förbud. Gratis inträde överallt för pensionärer och arbetslösa. Snälla djurförsök. Max två timmars kötid för operationer. Bankerna bjuder på avgifter.
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP