Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar 2022

Lundell sjunger om Dylan Thomas och det börjar bli sommar på allvar nu jag har mina gamla vinyl skivor samt böcker i drivor så jag klarar mig länge nu.
Visst jag drömmer om tvåsamhet men det känns mest som ensamhet.
Vad hände med alla geniala destruktiva män Kerouac, Rimbaud som redan nämnda herrar. Är det kärlekens törst som bränner så underbart men ack så obarmhärtigt.
kampen hoppet och drömmeri lever hårt här blommorna har slagit ut fälten är gröna himlen och klarblå och solen bränner.




Prosa av Neal VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-06-17 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb platta, mannen.
Vill också minnas att jag köpte den 1984, men på kassettband.

"Tre bröder" är helt grym.
2022-06-17

  Gothian X
Jag kommer ihåg att jag köpte 12 sånger av Lundell, på Obs i Rotebro 22 november 84. Diamanter och Dylan Thomas sticker ut mest från den skivan, samt Tre bröder tycker jag är en otroligt bra låt. Liveversionen från 93 av Tre bröder är förkrossande bra kan jag tillägga.
2022-06-17

  Larz Gustafsson VIP
"12 sånger"?
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP