Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majestätet bödel välsignade kriget

Börjar myter och legender vattnas ut och stinka?
När nybombade ruiner inte längre talar klart
Där lögnerna bildar skogar av kanske
och dumhetskulten dyrkas, nu




Fri vers av Horace
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-06-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace