Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som var...och ännu är.


Länge sedan (Till min fru)


det var länge sedan
en bränd tunga och sömn
höll om varandra
(ett ögonblick från helheten).
för tjugofem procent
av mitt liv sedan.
den tiden kommer bara
att krympa och krympa
till ingenting.
men det kan dröja länge än.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-17 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen