Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt hopp

Vingarna spirar
Blommorna spränger
Trädkronorna spretar

En blå sky
målar
himlen ljus

Det finns en ny chans...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-17 19:25



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så underbart hoppfullt och
vackert skaldat.
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP