Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerat område

såpbubblor 

(drömmar som 

blåses upp

men

petas itu)

konfetti 

vackert 

- men meningslöst 

fastnar i kläderna

lämnar 

spår

i decennier 

vägrar brytas ned 

 

dubbelheten

 

du vågar inte att dansa

på äggskal

men asplöv

kan inte heller vara still

du darrar 

likaså fönstrena

tystnad 

kan vara lika läskig

som falsett 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-29 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad